2024上半年大学英语四级语法复习题(1)

2024-02-12 08:22:00来源:网络

  在英语学习中,语法一直被视为构建语言基石的关键元素之一。英语四级考试更是要求考生们在语法运用上展现出熟练和准确的能力。新东方在线英语四级频道为大家带来“2024上半年大学英语四级语法复习题(1)”,欢迎参考。

  2024上半年大学英语四级语法复习题(1)

  1.Mary has a _______ view of our future. But nobody believes what she said.

  A. portable B. primary C. possession D. positive

  2.Nobody knows his _______ for helping us.

  A. motive B. motion C. mood D. moral

  3.Both sides agree to establish a _______ zone between the south and north.

  A. midst B. mild C. mention D. neutral

  4.This is a _______ moment for our research. We should be careful.

  A. critical B. belt C. conscience D. copper

  5.This textbook is for the _______ students, not for the beginners.

  A. observation B. transportation C. advanced D. transfer

  6.When I read the newspaper, I always read the _______ first.

  A. headlines B. headquarters C. heaven D. horizon

  7.They _______ our house at $10,000.

  A. count B. vanish C. weave D. assess

  8.When he studied at college, Jack was supported by a _______.

  A. treatment B. assistance C. scholarship D. protein

  9.Even as _______, he made several wonderful inventions.

  A .a stock B. a representative C. an undergraduate D. a gulf

  10.An emergency _______ is very important in case of fire.

  A. exit B. deposit C. discharge D. elaborate

  1.D 2.A 3.D 4.A 5.C 6.A 7.D 8.C 9.C 10.A

  以上就是新东方在线小编为大家整理的“2024上半年大学英语四级语法复习题(1)”的全部内容啦,预祝各位小伙伴顺利通过四级考试!


英语四级无忧计划立减1000元

本文关键字: 英语四级语法

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料