• 52. What benefit will year-round schooling bring students in addition

      52. What benefit will year-round schooling bring students in addition to improving their learning?  A) It will help them get back to where their les...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:42 关键字 :

  • 51. Why did America's traditional school year have a three-month

      51. Why did America's traditional school year have a three-month summer vacation?  A) Students needed to help with farm work.  B) Students needed...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:42 关键字 :

  • 50. What have people long feared about supermarkets

      50. What have people long feared about supermarkets?  A) They use tricky strategies to promote their business.  B) They are going to replace the lo...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:41 关键字 :

  • 49. What is the typical supermarket layout intended to do

      49. What is the typical supermarket layout intended to do?  A) Arouse customers' appetite to buy flowers, fruit and vegetables.  B) Provide custo...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:39 关键字 :

  • 48. What did supermarkets do by adopting the Fordist factory

      48. What did supermarkets do by adopting the Fordist factory approach?  A) They modernized traditional groceries in many ways.  B) They introduced cu...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:39 关键字 :

  • 47. What does the passage say about the idea of a self-service

      47. What does the passage say about the idea of a self-service grocery?  A) It was put forward by King Kullen.  B) It originated in the United S...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:38 关键字 :

  • 46. What problem have supermarkets been facing

      46. What problem have supermarkets been facing?  A) They are actually on the way to bankruptcy.  C) They are forced to use e-commerce strategies. ...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:37 关键字 :

  • 45. Compared with other racing series, Formula One focuses more

      45. Compared with other racing series, Formula One focuses more on speed and involves more danger.  (本题出自2023年6月四级真题卷二)  答案&解析:  45.K...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:36 关键字 :

  • 44. People's opinions differ as to whether Formula One can

      44. People's opinions differ as to whether Formula One can be promoted in the U.S.  (本题出自2023年6月四级真题卷二)  答案&解析:  44.H)  【精析】...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:35 关键字 :

  • 43. The new leader of Formula One admitted he was not super

      43. The new leader of Formula One admitted he was not super interested in car racing.  (本题出自2023年6月四级真题卷二)  答案&解析:  43.C)  【精析】...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:35 关键字 :

  • 42. Chase Carey intends to make connections easier between

      42. Chase Carey intends to make connections easier between the audience and the Formula One racers.  (本题出自2023年6月四级真题卷二)  答案&解析:  42....

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:34 关键字 :

  • 41. Chase Carey used to serve as a top advisor for a major

      41. Chase Carey used to serve as a top advisor for a major broadcasting company.  (本题出自2023年6月四级真题卷二)  答案&解析:  41.J  【精析】同义转...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:33 关键字 :

  • 40. Chase Carey thought the audience of Formula One could

      40. Chase Carey thought the audience of Formula One could be made to share his feeling about the race.  (本题出自2023年6月四级真题卷二)  答案&解析:...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:33 关键字 :

  • 39. A former motorbike parts dealer led Formula One for the past

      39. A former motorbike parts dealer led Formula One for the past forty years.  (本题出自2023年6月四级真题卷二)  答案&解析:  39.A)  【精析】细节归纳题...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:32 关键字 :

  • 38. One of Chase Carey's goals is to make Formula One more

      38. One of Chase Carey's goals is to make Formula One more appealing to Americans.  (本题出自2023年6月四级真题卷二)  答案&解析:  38.D)  【精析】...

    来源 : 新东方在线 04月22日 11:32 关键字 :

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料