• 39. The research published by two scientists was intended

      39. The research published by two scientists was intended to examine the relationship between dishonesty and creativity.  (本题出自2022年12月四级真题卷三...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:46 关键字 :

  • 38. People may be simply considered evil if their behaviors

      38. People may be simply considered evil if their behaviors are morally unacceptable to us.  (本题出自2022年12月四级真题卷三)  答案&解析:  38.B)  【...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:45 关键字 :

  • 37. Various experiments found that participants who cheated

      37. Various experiments found that participants who cheated in the initial task performed better in the creativity test.  (本题出自2022年12月四级真题卷三...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:44 关键字 :

  • 36. A behavior that does not conform to social norms may

      36. A behavior that does not conform to social norms may be described as being deviant.  (本题出自2022年12月四级真题卷三)  答案&解析:  36.D)  【精...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:43 关键字 :

  • Phones influence all aspects of teenage life. Ninety-five

      Phones influence all aspects of teenage life. Ninety-five percent of Americans ages 13 to 17 have a smartphone or have access to one, and nearly hal...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:41 关键字 :

  • In this task, you are to write an essay on the necessity

      Directions: In this task, you are to write an essay on the necessity of developing social skills for college students. You will have 30 minutes for...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:40 关键字 :

  • 立春(Start of Spring)在中国农历中表示春天的开始。

      立春(Start of Spring)在中国农历中表示春天的开始。立春之后,白天变得更长,天气也愈发温暖,万物开始复苏,大地充满生机。人们常说“一年之计在于春”,农民在这个时节开始播种,为全年的...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:30 关键字 :

  • 55. What message does the author try to convey at the end

      55. What message does the author try to convey at the end of the passage?  A) Wealthy nations should solve their own food problems first.  B) Ric...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:28 关键字 :

  • 54. How can scientists help cope with poverty and hunger

      54. How can scientists help cope with poverty and hunger?  A) By collaborating closely with world economic institutions.  B) By sharing expertise wit...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:27 关键字 :

  • 53. What will happen when food aid is offered at a

      53. What will happen when food aid is offered at a price?  A) The rich will become richer and the poor poorer.  B) More people will be willing ...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:27 关键字 :

  • 52. What do we learn about the WFP's effort to eliminate

      52. What do we learn about the WFP's effort to eliminate hunger?  A) It has ensured a sufficient food supply to millions.  B) It is still far...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:26 关键字 :

  • 51. What does the WFP's winning of the Nobel Peace Prize

      51. What does the WFP's winning of the Nobel Peace Prize make us realize?  A) More and more people in the world are suffering from starvation....

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:25 关键字 :

  • 50. What does the author imply by saying aquaculture

      50. What does the author imply by saying aquaculture is no silver bullet?  A) Shrimp-farming is a risky business.  B) Fish-farming will not be sust...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:24 关键字 :

  • 49. Why does the author say aquaculture is so important

      49. Why does the author say aquaculture is so important these days?  A) It is a must for feeding the world's fast-growing population.  B) It p...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:23 关键字 :

  • 48. What does the author say about China in terms of

      48. What does the author say about China in terms of aquatic food?  A) It places increasing emphasis on fishing now.  B) It boasts of the world&#...

    来源 : 新东方在线 04月22日 16:22 关键字 :

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料