• 40. Though it is difficult and embarrassing, students should

      40. Though it is difficult and embarrassing, students should make inquiries about what fees they have to pay and why.  (本题出自2022年12月四级真题卷一...

    来源 : 新东方在线 04月22日 15:08 关键字 :

  • 39. When the person who damages dorm facilities is not

      39. When the person who damages dorm facilities is not identified, students are required to share the cost.  (本题出自2022年12月四级真题卷一)  答案&解...

    来源 : 新东方在线 04月22日 15:07 关键字 :

  • 38. The financial aid the author receives is supposed to cover

      38. The financial aid the author receives is supposed to cover all her college expenses.  (本题出自2022年12月四级真题卷一)  答案&解析:  38.B)  【精...

    来源 : 新东方在线 04月22日 15:06 关键字 :

  • 37. Students may not be able to enjoy their state benefits when

      37. Students may not be able to enjoy their state benefits when they go to college out of the state.  (本题出自2022年12月四级真题卷一)  答案&解析:...

    来源 : 新东方在线 04月22日 15:05 关键字 :

  • 36. Students' financial aid remains unchanged even when tuition

      36. Students' financial aid remains unchanged even when tuition rises.  (本题出自2022年12月四级真题卷一)  答案&解析:  36.I)  【精析】同义转述题。定...

    来源 : 新东方在线 04月22日 15:05 关键字 :

  • Researchers, writing in the journal Heart, pooled data

      Researchers, writing in the journal Heart, pooled data from 23 studies and found that social isolation or feelings of loneliness were tied to an incr...

    来源 : 新东方在线 04月22日 15:03 关键字 :

  • In this task, you are to write an essay on the role of

      Directions: In this task, you are to write an essay on the role of physical exercise in achieving success at college. You will have 30 minutes for...

    来源 : 新东方在线 04月22日 15:01 关键字 :

  • 近年来,越来越多的城市居民为农村的田园风光所吸引

      近年来,越来越多的城市居民为农村的田园风光所吸引,利用节假日到乡村旅游。他们住在农民家中,品尝具有当地风味的农家饭菜。有些游客还参与采摘瓜果等活动,亲身感受收获的喜悦。乡村旅游...

    来源 : 新东方在线 04月22日 14:44 关键字 :

  • Suppose you have taken part in a career planning seminar.

      Directions: Suppose you have taken part in a career planning seminar. Write an account of the seminar and summarize what you have learned from it. Y...

    来源 : 新东方在线 04月22日 14:40 关键字 :

  • 随着生活水平的提高,更多人开始加入到自驾游的行列之中

      随着生活水平的提高,更多人开始加入到自驾游的行列之中。自驾游者既可驾驶自家车也可借车或租车出游。司机可能是车主或结伴出游者。自驾游与传统的组团旅游不同,它能够更好地满足旅游者...

    来源 : 新东方在线 04月22日 14:36 关键字 :

  • Suppose you have attended a lecture delivered by a

      Directions: Suppose you have attended a lecture delivered by a famous scholar. Write a report to the campus newspaper, summarizing its most important ...

    来源 : 新东方在线 04月22日 14:33 关键字 :

  • 近年来,越来越多的年轻人喜爱各种形式的自助旅游。

      近年来,越来越多的年轻人喜爱各种形式的自助旅游。许多自助旅游者选择徒步或骑自行车出游。他们自己设计路线,自带帐篷、厨具以及其他必备的生活用品。在旅途中,自助旅游者经常能够发现一...

    来源 : 新东方在线 04月22日 14:30 关键字 :

  • 55. What did the joint study find about the MOOCs several years

      55. What did the joint study find about the MOOCs several years ago?  A) They helped solve learners' financial problems.  B) They benefited most...

    来源 : 新东方在线 04月22日 14:28 关键字 :

  • 54. What does the author say causes refugees' difficulty in taking

      54. What does the author say causes refugees' difficulty in taking online courses?  A) Cultural environment.  B) Changed academic requirements.  C...

    来源 : 新东方在线 04月22日 14:27 关键字 :

  • 53. What does the passage say is a consequence of the global

      53. What does the passage say is a consequence of the global migrant crisis?  A) Instability increases in host countries.  B) The global economic c...

    来源 : 新东方在线 04月22日 14:26 关键字 :

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料