关注微信领资料

百门课程¥0元


80万+已关注

2019年6月英语四级词汇练习及答案(13)

2019-04-17 14:13:08来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了英语四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来练习一下吧。

  2019年6月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(13)

  21.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

  A.favourite

  B.original

  C.sufficient

  D.expert

  22.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

  A.quaarel

  B.symbol

  C.automobile

  D.farewell

  23.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

  A.protest

  B.punishment

  C.protection

  D.project

  24.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

  A.desirable

  B.doubtful

  C.good

  D.wanted

  25.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

  A.emerge

  B.output

  C.starve

  D.tend

  26.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

  A.terminal

  B.temporary

  C.regular

  D.chamber

  27.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

  A.render

  B.trust

  C.receipt

  D.tale

  28.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

  A. insure

  B.purse

  C.purchase

  D.pursue

  29.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

  A. implication

  B.reference

  C.sample

  D.saucer

  30.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

  A.trailed

  B.varied

  C.twisted

  D.wicked

  答案:

  21.D 22.D 23.D 24.A 25.A

  26.B 27.C 28.D 29.B 30.C

  2019年6月英语四级词汇练习及答案汇总

2019年6月英语四级必备资料下载

2019年6月英语四级词汇完整版带音标下载

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

2019年6月英语四级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

英语四级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 大学英语四六级真题解析【2019.06】

    大学英语四六级真题解析【2019.06】

    限报人数:30000人

    课时:2

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前模拟冲刺

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 四六级冲刺抢救班

    四六级冲刺抢救班

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    限报人数:20000人

    课时:2

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-7月31日19:00

    一招告别四六级写译神句式

    四六级写作翻译句式简单老套写不出新意?不存在的!考前急救翻译写作句式,轻松俘获考官芳心!免费领课~

    价格 : ¥1元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>