2019年6月英语四级阅读真题解析(第一套)

2019-06-24 14:59:51来源:新东方在线

  新东方在线英语四级频道考后发布2019年6月英语四级阅读真题解析(第一套),同时新东方实力师资团队将对英语四级真题答案做权威解析,免费领取【大学英语四级真题解析】课程。更多2019年6月英语四级听力真题答案、英语四级作文真题范文、英语四级阅读真题答案、英语四级翻译真题答案,请查看2019年6月英语四级真题答案解析专题。预祝大家高分通过大学英语四级考试!

2019年6月英语四级真题及答案大汇总
题型



  本次四级阅读三个部分较2018年12月四级考试要简单。考察内容没有超过大纲内容太多,除选词填空之外,长篇阅读和仔细阅读选题学生比较熟悉。

  选词填空部分,考察名词、动词、形容词和副词的基本用法,其中十五个单词只有三个为四级大纲外单词,可以通过排除法得出答案。仔细阅读部分话题是学生熟悉的话题,并且延续2018年四六级对社会热点话题的关注,即高科技对人们生活带来的影响。相较去年四级仔细阅读中设计的实验型文章学生难以理解和通过关键词定位,今年题目基本可以通过题干关键词定位的方法迅速在文中确定答案区间,从而通过同义替换得出答案。即使其中有少部分题目定位不到通过题文同序缩小答案范围确定答案。

  Ships are often sunk in order to create underwater reefs (暗礁) perfect for scuba driving (水肺式潜泳) and preserving marine 26 . Turkish authorities have just sunk something a little different than a ship, and it wouldn’t normally ever touch water, an Airbus A300. The hollowed-out A300 was 27 of everything potentially harmful to the environment and sunk off the Aegean coast today/ Not only will the sunken plane 28 the perfect skeleton for artificial reef growth, but authorities hope this new underwater attraction will bring tourist to the area.

  The plane 29 a total length of 54 meters, where experienced scuba divers will 30 be able to venture through the cabin and around the plane’s 31 . Aydin Municipality bought the plane from a private company for just under US$100,000,but they hope to see a return on that 32 through the tourism industry. Tourism throughout Turkey is expected to fall this year as the country has been the 33 of several deadly terrorist attacks. As far as sunken planes go,this Airbus A300 is the largest 34 sunk aircraft ever.

  Taking a trip underwater and 35 the inside of a sunken A300 would be quite an adventure, and that is exactly what Turkish authorities are hoping this attraction will make people think. Drawing in adventure seekers and experienced divers, this new artificial Airbus reef will be a scuba diver’s paradise(天堂).

  A) create I)intentionally

  B) depressed J)investment

  C) eventually K)revealing

  D) Experiences L)stretches

  E) exploring M)stripped

  F) exterior N)territory

  G) habitats O)victim

  H) innovate

  26:G)habitats

  根据空格之前形容词marine判断26空需要名词;根据上下文,暗礁是潜泳和保护海洋______的圣地,所以应该选habitats,海洋栖息地。

  27: M)stripped

  Be 动词之后,可填doing表进行或 done 表示被动,被沉下去的A300______了所有有可能对环境有害的东西,所以应该选stripped,被剥离了。

  28. A)create

  Not only 在句子开头,句子部分倒装,the sunken plane will 后面应该跟动词原形,根据句意被沉默的飞机不仅仅将会给人工暗礁的生长_____完美的骨架,所以应该选create,创造出。

  29. L)stretches

  该空格前后是名词,所以缺少谓语,主语是the plane,应该选择动词的第三人称单数。根据句意这个飞机____总长度54米,所以应该选stretches,延展到。

  30. C)eventually

  where引导的从句句子结构完整,因此空格处需要副词。根据上下文,在这个地方,潜水者将_______能够探索机舱和….,因为是在飞机沉下去以后,潜水者才能够进行探索,所以应该选eventually,最终

  31. F)exterior

  空格前为所有格plane’s,该空应该填一个名词。根据上下文,潜水者最终可以探索机舱和飞机的_____,潜水者会探索飞机的内部和外部,所以应该选exterior,外部。

  32. J)investment

  该空格前为that , 后是介词短语,因此that 不是从句引导词而是代词,该空应该填写一个名词。根据上下文,他们(投资者)希望通过旅游业看到在_____上的回报,又从前一句知道投资者在飞机上花了大量的金钱,所以应该选择investment,投资上的回报。

  33. O)victim

  空格前为the, 后为of, 该空应该填一个名词。根据上下文,土耳其这个国家是几起致命的恐怖袭击的______,由上文可知,土耳其的旅游业出现了下滑的趋势,他们受到了恐怖袭击的影响,所以应该选victim,受害者。

  34. I)intentionally

  sunk修饰aircraft,此处可以填写一个形容词和sunk并列修饰aircraft,也可以是一个副词修饰形容词sunk。根据句意A300是最大的______被沉没的飞机,由上下文可知,这架飞机是被人为地沉没到海底地,所以此处应该选intentionally,故意被沉没的飞机。

  35. E)exploring

  并列连词and连接taking和填空部分,形式应与taking保持一致,即选择doing的形式。根据上下文,经历一场水下旅行和_______沉没的A300内部,由语意可知,应该选择exploring,探索内部。

  Section B

  Directions: In this section, you are going to read a passage with ten statements attached to it. Each statement contains information given in one of the paragraphs. Identify the paragraph from which the information is derived. You may choose a paragraph more than once. Each paragraph is marked with a letter. Answer the questions by marking the corresponding letter on Answer Sheet 2.

  Resilience Is About How You Recharge, Not How You Endure

  [A] As constant travelers and parents of a 2-year-old, we sometimes fantasize about how much work we can do when one of us gets on a plane, undistracted by phones, friends, or movies. We race to get all our ground work done: packing, going through security, doing a last-minute work call, calling each other, then boarding the plane. Then, when we try to have that amazing work session in flight, we get nothing done. Even worse, after refreshing our email or reading the same studies over and over, we are too exhausted when we land to soldier on with (继续处理) the emails that have inevitably still piled up.

  [B] Why should flying deplete us? We’re just sitting there doing nothing. Why can’t we be tougher, more resilient (有复原力的) and determined in our work so we can accomplish all of the goals we set for ourselves? Based on our current research, we have come to realize that the problem is not our hectic schedule or the plane travel itself; the problem comes from a misconception of what it means to be resilient, and the resulting impact of overworking.

  [C] We often take a militaristic, “tough” approach to resilience and determination like a Marine pulling himself through the mud, a boxer going one more round, or a football player picking himself up off the ground for one more play. We believe that the longer we tough it out, the tougher we are, and therefore the more successful we will be. However, this entire conception is scientifically inaccurate.

  [D] The very lack of a recovery period is dramatically holding back our collective ability to be resilient and successful. Research has found that there is a direct correlation between lack of recovery and increased incidence of health and safety problems. And lack of recovery—whether by disrupting sleep with thoughts of work or having continuous cognitive arousal by watching our phones—is costing our companies $62 billion a year in lost productivity.

  [E] And just because work stops, it doesn’t mean we are recovering. We “stop” work sometimes at 5pm, but then we spend the night wrestling with solutions to work problems, talking about our work over dinner, and falling asleep thinking about how much work we’ll do tomorrow. In a study just released, researchers from Norway found that 7.8% of Norwegians have become workaholics(工作狂). The scientists cite a definition of “workaholism” as “being overly concerned about work, driven by an uncontrollable work motivation, and investing so much time and effort in work that it impairs other important life areas.”

  [F] We believe that the number of people who fit that definition includes the majority of American workers, which prompted us to begin a study of workaholism in the U.S. Our study will use a large corporate dataset from a major medical company to examine how technology extends our working hours and thus interferes with necessary cognitive recovery, resulting in huge health care costs and turnover costs for employers.

  [G] The misconception of resilience is often bred from an early age. Parents trying to teach their children resilience might celebrate a high school student staying up until 3am to finish a science fair project. What a distortion of resilience! A resilient child is a well-rested one. When an exhausted student goes to school, he risks hurting everyone on the road with his impaired driving; he doesn’t have the cognitive resources to do well on his English test; he has lower self-control with his friends; and at home, he is moody with his parents. Overwork and exhaustion are the opposite of resilience and the bad habits we acquire when we’re young only magnify when we hit the workforce.

  [H] As Jim Loehr and Tony Schwartz have written, if you have too much time in the performance zone, you need more time in the recovery zone, otherwise you risk burnout. Gathering your resources to “try hard” requires burning energy in order to overcome your currently low arousal level. It also worsens exhaustion. Thus the more imbalanced we become due to overworking, the more value there is in activities that allow us to return to a state of balance. The value of a recovery period rises in proportion to the amount of work required of us.

  [I] So how do we recover and build resilience? Most people assume that if you stop doing a task like answering emails or writing a paper, your brain will naturally recover, so that when you start again later in the day or the next morning, you’ll have your energy back. But surely everyone reading this has had times when you lie in bed for hours, unable to fall asleep because your brain is thinking about work. If you lie in bed for eight hours, you may have rested, but you can still feel exhausted the next day. That’s because rest and recovery are not the same thing.

  [J] If you’re trying to build resilience at work, you need adequate internal and external recovery periods. As researchers Zijlstra, Cropley and Rydstedt write in their 2014 paper: “Internal recovery refers to the shorter periods of relaxation that take place within the frames of the work day or the work setting in the form of short scheduled or unscheduled breaks, by shifting attention or changing to other work tasks when the mental or physical resources required for the initial task are temporarily depleted or exhausted. External recovery refers to actions that take place outside of work—e.g. in the free time between the work days, and during weekends, holidays or vacations.” If after work you lie around on your bed and get irritated by political commentary on your phone or get stressed thinking about decisions about how to renovate your home, your brain has not received a break from high mental arousal states. Our brains need a rest as much as our bodies do.

  [K] If you really want to build resilience, you can start by strategically stopping. Give yourself the resources to be tough by creating internal and external recovery periods. Amy Blankson describes how to strategically stop during the day by using technology to control overworking. She suggests downloading the Instant or Moment apps to see how many times you turn on your phone each day. You can also use apps like Offtime or Unplugged to create tech free zones by strategically scheduling automatic airplane modes. The average person turns on their phone 150 times every day. If every distraction took only 1 minute, that would account for 2.5 hours a day.

  [L] In addition, you can take a cognitive break every 90 minutes to charge your batteries. Try to not have lunch at your desk, but instead spend time outside or with your friends—not talking about work. Take all of your paid time off, which not only gives you recovery periods, but raises your productivity and likelihood of promotion.

  [M] As for us, we’ve started using our plane time as a work-free zone, and thus time to dip into the recovery phase. The results have been fantastic. We are usually tired already by the time we get on a plane, and the crowded space and unstable internet connection make work more challenging. Now, instead of swimming upstream, we relax, sleep, watch movies, or listen to music. And when we get off the plane, instead of being depleted, we feel recovered and ready to return to the performance zone.

  36. It has been found that inadequate recovery often leads to poor health and accidents.

  37. Mental relaxation is much needed, just as physical relaxation is.

  38. Adequate rest not only helps one recover, but also increases one’s work efficiency.

  39. The author always has a hectic time before taking a flight.

  40. Recovery may not take place even if one seems to have stopped working.

  41. It is advised that technology be used to prevent people from overworking.

  42. Contrary to popular belief, rest does not equal recovery.

  43. The author has come to see that his problem results from a misunderstanding of the meaning of resilience.

  44. People’s distorted view about resilience may have developed from their upbringing.

  45. People tend to think the more determined they are, the greater their

  Section C

  Directions: There are 2 passages in this section. Each passage is followed by some questions unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D) . You should decide on the best choice and mark the corresponding…….

  Answer Sheet 2 with a single line through the centre.

  Passage One

  Question 46 to 50 are based on the following passage.

  Most kids grow up learning they cannot draw on the walls. But it might be time …….. training—this summer, a group of culture addicts, artists and community organization …. New Yorkers to write all over the walls of an old house on Governor’s Island.

  The project is called Writing On it All, and it’s a participatory writing project ….. that has happened on Governor’s Island every summer since 2013.

  “Most of the participants are people who are just walking by or are on the island…..,or they just kind of happen to be there,” Alexandra Chasin , artistic director…… tells Smithsonian.com.

  The 2016 season runs through June 26 and features sessions facilitated by …..to domestic workers . Each session has a theme, and participants are give ….and prompts and asked to cover surfaces with their thoughts and art. ….range from one that turns the house into a collaborative essay to one……of exile.

  …..vernor’s Island is a national historic landmark district long used for ….own as “New York’s shared space for art and play,” the island , …… and Brooklyn in Upper New York Bay ,is closed to cars but open to …for festivals, picnics, adventures, as well as these “legal graffiti(涂鸦)…… notes and art scribbled (涂画)on the walls are an experiment in self-…… have ranged in age from 2 to 85.Though Chasin says the focus of….activity of writing, rather than the text that ends up getting written, some of the work that comes out of the sessions has stuck with her.

  “One of the sessions that moved me the most was state violence on black women and black girls, ”says Chasin, explaining that in one room, people wrote down the names of those killed because of it. “people do beautiful work and leave beautiful messages.”

  46. what does the project Writing On It All invite people to do?

  A) Unlearn their training in drawing.

  B) Participate in a state graffiti show.

  C) Cover the walls of an old house with graffiti

  D) Exhibit their artistic creation in an old house.

  47. what do we learn about the participants in the project?

  A) They are just culture addicts. C)They are writers and artists

  B) They are graffiti enthusiasts D)They are mostly passers-by

  48. What did the project participants do during the 2016 season?

  A) They were free to scribble on the walls whatever came to their mind.

  B) They expressed their thoughts in graffiti on the theme of each session

  C) They learned the techniques of collaborative writing.

  D) They were required to cooperate with other creators.

  49. What kind of place is Governor’s Island?

  A) It is a historic site that attracts tourists and artists

  B) It is an area now accessible only to tourist vehicles

  C) It is a place in Upper New York Bay formerly used for exiles

  D) It is an open area for tourists to enjoy themselves year round.

  50. What does Chasin say about the project?

  A) It just focused on the sufferings of black females

  B) It helped expand the influence of graffiti art.

  C) It has started the career of many creative artists.

  D) It has created some meaningful artistic works.

  46 C) Cover the walls of an old house with graffiti

  根据题干关键词Writing On It All,可将关键词定位在第二段句首,该句后没有设计允许人们做什么,因此往前一句找;在第一段最后一句,作者表明在Writing On It All中,人们将整个墙面画上图画。因此对应答案C。

  47 D)They are mostly passers-by

  根据题干关键词participants in the project,可迅速定位到第三段“Most of the participants are people who are just walking by or are on the island…..,or they just kind of happen to be there”说明这个参与者路过或者恰巧在该岛上,因此对应答案D。

  48 B) They expressed their thoughts in graffiti on the theme of each session

  根据关键词participants 和2016 season,可以迅速定位到第四段第一和第二句“The 2016 season runs through June 26 and features sessions facilitated by …..to domestic workers . Each session has a theme, and participants are give ….and prompts and asked to cover surfaces with their thoughts and art.”从第二句得出,每年都有主题,参与者可在此随意表达他们的思想和艺术。因此答案对应B。

  49 D) It is an open area for tourists to enjoy themselves year round.

  根据题干关键词 Governor’s Island,可迅速定位到第五段第一句,即该处全年向游客开放,即对应D。

  50 D) It has created some meaningful artistic works.

  根据题干关键词 Chasin 定位到最后一段,其中两句话表达了Chasin 的观点,根据题目问题,结合这两句话,可得出Chasin 对于这个项目是“人们绘制美丽图片,留下美好祝愿”,因此对应D。

  Passage Two

  Questions 51 to 55 are based on the following passage

  Online programs to fight depression are already commercially available. While they sound efficient cost-saving, a recent study reports that they are not effective, primarily because depressed patients are not likely to engage with them or stick with them.

  The study looked at computer-assisted cognitive behavioral therapy for depression, helping people challenge negative thoughts and change the way they think in order to change their mood and behaviors. However, online CBT programs have been gaining popularity, with the attraction of providing low-cost help wherever someone has access to a computer.

  A team of researchers from the University of York conducted a randomized (随机的) controltrialwith691depressedpatients from 83 physician practices across the England. The patients were split into three groups: one group received only usual care from a physician while the other two groups received usual care from a physician plus one of two computerized CBT programs. Participants were balanced across the three groups for age, sex, educational background, severity and duration of depression, and use of antidepressants(抗抑郁药).

  After four months, the patients using the computerized CBT programshad no improvement in depression levels over the patients who were only getting usual care from their doctors.

  “It’s an important, cautionary note that we shouldn’t get too carried away with the idea that a computer system can replace doctors and therapists,” says Christopher Dowrick, a professor of primary medical care at the University of Liverpool. “We do still need the human touch or the human interaction, particularly when people are depressed.”

  Being depressed can mean feeling “lost in your own small, negative, dark world,” Dowrick says. Having a person, instead of a computer, reach out to you is particularly important in combating that sense of isolation. “When you’re emotionally vulnerable, you’re even more need of a caring human beings,” he says.

  51. What does the recent study say about online CBT programs?

  A) Patients may not be able to carry them through for effective cure.

  B) Patients cannot engage with them without the use of a computer.

  C) They can save patients trouble visiting physicians.

  D) They have been well received by a lot of patients.

  52. What has made online CBT programs increasingly popular?

  A) Their effectiveness in combating depression.

  B) The low efficiency of traditional talk therapy.

  C) Their easy and inexpensive access by patients.

  D) The recommendation by primary care doctors.

  53What is the major finding by researchers at the University of York?

  A) Online CBT programs are no more effective than regular care from……

  B) The process of treating depression is often more complicated than a……

  C) The combination of traditional CBT and computerized CBT is mos……

  D) Depression is a mental condition which is to be treated with extrer……

  54……is Professor Dowrick’s advice concerning online CBT programs?

  A)They should not be neglected in primary care.

  B)Their effectiveness should not be overestimated.

  C)They should be used by strictly following instructions

  D)Their use should be encouraged by doctors and therapists

  55……more important to an emotionally vulnerable person?

  A) positive state of mind C)Timely encouragement

  B) Appropriate medication D)Human inter……

  51:A) Patients may not be able to carry them through for effective cure.

  根据题目关键词recent study say about online CBT programs可迅速定位在第一段,“a recent study reports that they are not effective, primarily because depressed patients are not likely to engage with them or stick with them. ”一个调查显示该项目是无效的,因为抑郁症患者不愿意和他们交流或者坚持做该项目。因此对应答案A。

  52:C) Their easy and inexpensive access by patients.

  根据题干关键词online CBT programs increasingly popular定位到第二段的第二句,with the attraction of providing low-cost help wherever someone has access to a computer,即提供价格低的服务无论在何地只要人们能使用电脑,因此对应答案C。

  53:A) Online CBT programs are no more effective than regular care from human being

  根据题干关键词major finding和the University of York 定位到倒数第三段,“After four months, the patients using the computerized CBT programs had no improvement in depression levels over the patients who were only getting usual care from their doctors,即四个月后,那些受电脑CBT项目照顾的病人相较受医生照顾的病人而言在抑郁上毫无进展,因此对应A。

  54:B)Their effectiveness should not be overestimated.

  根据Professor Dowrick可迅速定位到倒数第二段,“We do still need the human touch or the human interaction, particularly when people are depressed.”即尤其在抑郁时,我们仍然需要的是人的关怀,因此对应答案B。

  55: D)Human interaction

  根据题干关键词,可迅速定位最后一句When you’re emotionally vulnerable, you’re even more need of a caring human beings,(当在情感上及其脆弱时,你更需要的时人的关怀),因此对应答案D。


更多内容请查看【2019年6月英语四级真题答案解析】专题

2019年6月英语四级真题答案解析专题

扫码关注新东方在线服务号

扫码关注新东方在线服务号

>>四级答案这里最全

本文关键字: 英语四级 真题解析

关注新东方四六级公众号

回复【真题礼包】领取真题大礼包

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方在线四六级

回复【真题礼包】领取真题大礼包

更多>>
  • 5月13日-9月30日19:00

    四六级考前抢分终极预测

    四六级考试只剩最后两周了!临阵磨枪,不快也光!考前最后预测重磅来袭,成败在此一举!

    价格 : ¥0元

    限报人数:40000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料