关注微信领资料

百门课程¥0元


80万+已关注

2019年12月英语四级词汇练习及答案解析(6)

2019-07-10 16:07:31来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级词汇练习及答案解析(6),希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

2019年12月英语四级词汇练习及答案解析汇总

  1.When heated, water changes into _______.

  A.solid

  B.vapour

  C.liquid

  D.air

  2.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.

  A.exceed

  B.exclaim

  C.excess

  D.extend

  3.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.

  A.factor

  B.false

  C.evident

  D.elastic

  4.He _______ his father in appearance but not in height.

  A.repeats

  B.looks

  C.resembles

  D.likes

  5.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.

  A.ranked

  B.recorded

  C.stocked

  D.stripped

  6.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.

  A.surrounding

  B.foregoing

  C.swaying

  D.frowning

  7.This is a poem about _______ life in the American West.

  A.bay

  B.chamber

  C.frank

  D.dozen

  9.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.

  A.filter

  B.fold

  C.partial

  D.commercial

  10.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.

  A.worship

  B.vain

  C.reveal

  D.associate

  答案:

  1.B 2.A 3.C 4.C 5.A

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.D

  1.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

  A.beard

  B.attached

  C.granted

  D.kept

  3.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

  A.distinction

  B.equivalent

  C.index

  D.murder

  4.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

  A.harbour

  B.kettle

  C.glimpse

  D.scale

  5.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

  A.peaceful

  B.secure

  C.grateful

  D.companion

  6.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.

  A.generation

  B.helicopter

  C.noticeable

  D.ounce

  7.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.

  A.throat

  B.verse

  C.conductor

  D.operator

  8.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.

  A.storey

  B.valuable

  C.spare

  D.raw

  9.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.

  A.resist

  B.insist

  C.assist

  D.disease

  10.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.

  A. ideal

  B.indirect

  C.absolute

  D.aid

  答案:

  1.C 2.B 3.A 4.C 5.C

  6.A 7.D 8.D 9.C 10.A

  11.This university has _______ a great deal since our last visit.

  A.appeared

  B.altered

  C.approached

  D.admired

  12.She is narrow minded and always _______ what other people have.

  A. jealous

  B.owes

  C.misses

  D.envies

  13.When he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

  A.grape

  B.grey

  C.grip

  D.grave

  14.Mary has never been _______ a ship.

  A.abroad

  B.aboard

  C.above

  D.absorb

  15.The modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

  A. levels

  B.stories

  C.layers

  D.formations

  16.The thief was _______ by the police at the railway station.

  A.carpet

  B.mined

  C.captured

  D.mounted

  17.In fact, there is no _______ liberty in any country.

  A.adequate

  B.absolute

  C.private

  D.practical

  18.There is too much noise outside. I can not _______my attention on my work.

  A.connect

  B.flat

  C.fill

  D.concentrate

  19.While studying at U.C.L.A.,Mr.Wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

  A.encountered

  B.whispered

  C.swung

  D.maid

  20.The _______ production of engines in our factory has doubled this year.

  A.manual

  B.annual

  C.amount

  D.alike

  答案:

  11.B 12.D 13.C 14.B 15.C

  16.C 17.B 18.D 19.A 20.B


本文关键字: 英语四级词汇

为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 大学英语四六级真题解析【2019.06】

    大学英语四六级真题解析【2019.06】

    限报人数:30000人

    课时:2

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前模拟冲刺

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 四六级冲刺抢救班

    四六级冲刺抢救班

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    限报人数:20000人

    课时:2

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-7月31日19:00

    一招告别四六级写译神句式

    四六级写作翻译句式简单老套写不出新意?不存在的!考前急救翻译写作句式,轻松俘获考官芳心!免费领课~

    价格 : ¥1元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>