关注微信领资料

百门课程¥0元


80万+已关注

2019年12月英语四级模拟题及答案解析(六)

2019-09-06 14:53:10来源:网络

  新东方在线英语四级频道为大家整理了2019年12月英语四级模拟题及答案解析(六)。大家在做完试题后要认真对答案,找出自己做错的原因。争取在短时间内突破英语四级阅读难点,高分通过大学英语四级考试

  Writing (30 minutes)

  Directions: For this part, you are allowed thirty minutes to write a composition on the topic How to Succeed in a Job Interview? You should write at least 100 words, and base your composition on the outline given in Chinese below:

  1. 面试在求职过程中的作用

  2. 取得面试成功的因素:仪表、举止谈吐、能力、专业知识、自信、实事求是...

  How to Succeed in a Job Interview

  Part two Listening Comprehension (20 minutes)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Example: You will hear:

  You will read:

  A) 2 hours.

  B) 3 hours.

  C) 4 hours.

  D) 5 hours.

  From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o’clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, D) “5 hours” is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center.

  Sample Answer [A] [B] [C] [D]

  1. A) Get some change form Jane.

  B) Use the woman’s phone.

  C) Go look for a pay phone.

  D) Pay for the phone call.

  2. A) At a bookstore.

  B) In a workshop.

  C) At an art gallery.

  D) In a department store.

  3. A) She’s bought the man a pair of glasses today.

  B) She will help the man to catch up.

  C) She is worried about the man’s health.

  D) She has bought the man an up-to-date map.

  4. A) He is going to give a talk on fishing.

  B) He thinks fishing is a good way to kill time.

  C) He has the same hobby as Susan’s father.

  D) He is eager to meet Susan’s parents.

  5. A) He finds the presentation hard to follow.

  B) He considers the presentation very dull.

  C) He thinks Professor White has chosen an interesting topic.

  D) He speaks highly of the presentation.

  6. A) High quality paper.

  B) A typewriter.

  C) A bookshelf.

  D) Some stocks.

  7. A) They go to the seaside.

  B) They set off early.

  C) They go sightseeing.

  D) They wait for a fine day.

  8. A) He was late for school on the first day.

  B) He had a funny face.

  C) He was the first person she met at school.

  D) He liked to show off in class.

  9. A) Her car can stand any crash.

  B) Her car is not as good as his.

  C) Her car is maintained as well as his.

  D) Her car is kept in good condition.

  10. A) She is too busy to go.

  B) She doesn’t want to wait long.

  C) She’s willing to go swimming.

  D) She enjoys the wonderful weather.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Passage one

  Question 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

  11. A) He was once a friend of the ruler.

  B) He was a tax collector.

  C) He was a government official.

  D) He was once a school teacher in India.

  12. A) To declare new ways of collecting tax.

  B) To entertain those who had made great contributions to the government.

  C) To collect money from the persons invited.

  D) To reward outstanding tax collectors.

  13. A) They tried to collect more money than the ruler asked for.

  B) They were given some silver and gold coins by the ruler.

  C) They were excused from paying income tax.

  D) They enjoyed being invited to dinner at the ruler’s palace.

  Passage Two

  Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.

  14. A) They liked traveling.

  B) They wanted to find a better place to live in.

  C) They were driven out of their homes.

  D) The reasons are unknown.

  15. A) They try to put up with Gypsies.

  B) They are envious of Gypsies.

  C) They are unfriendly to Gypsies.

  D) They admire the musical talent of the Gypsies.

  16. A) Special schools have been set up for them.

  B) Permanent homes have been built for them.

  C) They are now taught in their own language.

  D) They are now allowed to attend local schools.

  Passage Three

  Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.

  17. A) The causes are obvious.

  B) The causes are very complicated.

  C) The causes are familiar.

  D) The causes are not well understood.

  18. A) Regular driver training.

  B) Improved highway design.

  C) Stricter traffic regulations.

  D) Better public transportation.

  19. A) Highway crime.

  B) Poor traffic control.

  C) Confusing road signs.

  D) Drivers’ errors.

  20. A) Designing better cars.

  B) Building more highways.

  C) Increasing people’s awareness of traffic problems.

  D) Enhancing drivers’ sense of responsibility.

  Part threeReading Comprehension (35 minutes)

  Direction: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B) C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Passage One

  Questions 21 to 25 are based on the following passage:

  Dogs are social animals and without proper training, they will behave like wild animals. They will soil your house, destroy your belongings, bark excessively, fight other dogs and even bite you. Nearly all behavior problems are perfectly normal dog activities that occur at the wrong time or place or are directed at the wrong thing. The key to preventing or treating behavior problems is learning to teach the dog to redirect its normal behavior to outlets that are acceptable in the domestic setting.

  One of the best things you can do for your dog and yourself is to obedience train it. Obedience training doesn’t solve all behavior problems, but it is the foundation for solving just about any problem. Training pens up a line of communication between you and your dog. Effective communication is necessary to instruct your dog about what you want it to do.

  Training is also an easy way to establish the social rank order. When your dog obeys a simple request of “come here, sit,” it is showing obedience and respect for you. It is not necessary to establish yourself as top dog or leader of the pack(群)by using extreme measure. You can teach your dog its subordinate(从属的)role by teaching it to show submission to you. Most dogs love performing tricks for you to pleasantly accept that you are in charge.

  Training should be fun and rewarding for you and your dog. It can enrich your relationship and make living together more enjoyable. A well-trained dog is more confident and can more safely be allowed a greater amount of freedom than an untrained animal.

  21. Behavior problems of dogs are believe to _______.

  A) be just part of their nature

  B) worsen in modern society

  C) occur when they go wild

  D) present a threat to the community

  22. The primary purpose of obedience training is to _______.

  A) teach the dog to perform clever tricks

  B) make the dog aware of its owner’s authority

  C) provide the dog with outlets for its wild behavior

  D) enable the dog to regain its normal behavior

  23. Effective communication between a dog and its owner is _______.

  A) essential to solving the dog’s behavior problems

  B) the foundation for dogs to perform tasks

  C) a good way to teach the dog new tricks

  D)an extreme measure in obedience training

  24. Why do pet dogs love performing tricks for their masters?

  A) To avoid being punished.

  B) To show their affection for their masters.

  C) To win leadership of the dog pack.

  D) To show their willingness to obey.

  25. When a dog has received effective obedience training, its owner _______.

  A) can give the dog more rewards

  B) will enjoy a better family life

  C) can give the dog more freedom

  D) will have more confidence in himself

  Passage Two

  Questions 26 to 30 are based on the following passage:

  Engineering students are supposed to be examples of practicality and rationality, but when it comes to my college education I am an idealist and a fool. In high school I wanted to be an electrical engineer and, of course, any sensible student with my aims would have chosen a college with a large engineering department, famous reputation and lots of good labs and research equipment. But that’s not what I did.

  I chose to study engineering at a small liberal-arts(文科)university that doesn’t even offer a major in electrical engineering. Obviously, this was not a practical choice; I came here for more noble reasons. I wanted a broad education that would provide me with flexibility and a value system to guide me in my career. I wanted to open my eyes and expand my vision by interacting with people who weren’t studying science or engineering. My parents, teachers and other adults praised me for such a sensible choice. They told me I was wise and mature beyond my 18 years, and I believed them.

  I headed off to college sure I was going to have an advantage over those students who went to big engineering “factories” where they didn’t care if you have values or were flexible. I was going to be a complete engineer: technical genius and sensitive humanist(人文学者)all in one.

  Now I’m not so sure. Somewhere along the way my noble ideals crashed into reality, as all noble ideals eventually do. After three years of struggling to balance math, physics and engineering courses with liberal-arts courses, I have learned there are reasons why few engineering students try to reconcile(协调)engineering with liberal-arts courses in college.

  The reality that has blocked my path to become the typical successful student is that engineering and the liberal arts simply don’t’ mix as easily as I assumed in high school. Individually they shape a person in very different ways; together they threaten to confuse. The struggle to reconcile the two fields of study is difficult.

  26. The author chose to study engineering at a small liberal-arts university because he _______.

  A) wanted to be an example of practicality and rationality

  B) intended to be a combination of engineer and humanist

  C) wanted to coordinate engineering with liberal-arts courses in college

  D) intended to be a sensible student with noble ideals.

  27. According to the author, by interacting with people who study liberal arts, engineering students can _______.

  A) balance engineering and the liberal arts

  B) receive guidance in their careers

  C) become noble idealists

  D) broaden their horizons

  28. In the eyes of the author, a successful engineering student is expected _______

  A) to have an excellent academic record

  B) to be wise and mature

  C) to be imaginative with a value system to guide him

  D) to be a technical genius with a wide vision

  29. The author’s experience shows that he was _______.

  A) creative

  B) ambitious

  C) unrealistic

  D) irrational

  30. The word “they” in “…together they threaten to confuse.” (Line 3, Para.5) refers to _______

  A) engineering and the liberal arts.

  B) reality and noble ideals

  C) flexibility and a value system

  D) practicality and rationality

  Passage four

  Questions 31 to 35 are based on the following passage:

  Priscilla Ouchida’s “energy-efficient” house turned out to be a horrible dream. When she and her engineer husband married a few years ago, they built a $100,000, three-bedroom home in California. Tightly sealed to prevent air leaks, the house was equipped with small double-paned(双层玻璃的)windows and several other energy-saving features. Problems began as soon as the couple moved in, however. Priscilla’s eyes burned. Her throat was constantly dry. She suffered from headaches and could hardly sleep. It was as though she had suddenly developed a strange illness.

  Experts finally traced the cause of her illness. The level of formaldehyde(甲醛)gas in her kitchen was twice the maximum allowed by federal standards for chemical workers. The source of the gas? Her new kitchen cabinets and wall-to-wall carpeting.

  The Ouchidas are victims of indoor air pollution, which is not given sufficient attention partly because of the nation’s drive to save energy. The problem itself isn’t new. “The indoor environment was dirty long before energy conservation came along,” says Moschandreas, a pollution scientist at Geomet Technologies in Maryland. “Energy conservation has tended to accentuate the situation in some cases.”

  The problem appears to be more troublesome in newly constructed homes rather than old ones. Back in the days when energy was cheap, home builders didn’t worry much about unsealed cracks. Because of such leaks, the air in an average home was replaced by fresh outdoor air about once an hour. As a result, the pollutants generated in most households seldom build up to dangerous levels.

  31. It can be learned from the passage that the Ouchidas’ house _______.

  A) is well worth the money spent on its construction

  B) is almost faultless from the point of energy conservation

  C) failed to meet energy conservation standards

  D) was designed and constructed in a scientific way

  32. What made the Ouchidas’ new house a horrible dream?

  A) Lack of fresh air.

  B) Poor quality of building materials.

  C) Gas leakage in the kitchen.

  D) The newly painted walls

  33. The word “accentuate” (Line 4, Para.3) most probably means “_______”.

  A) relieve

  B) accelerate

  C) worsen

  D) improve

  34. Why were cracks in old houses not a big concern?

  A) Because indoor cleanliness was not emphasized.

  B) Because energy used to be inexpensive.

  C) Because environmental protection was given top priority.

  D) Because they were technically unavoidable.

  35. This passage is most probably taken from an article entitled “_______”.

  A) Energy Conservation

  B) Houses Building Crisis

  C) Air Pollution Indoors

  D) Traps in Building Construction

  Passage Four

  Questions 36 to 40 are based on the following passage:

  In 1993. New York State ordered stores to charge a deposit on beverage(饮料)containers. Within a year. Consumers had returned millions of aluminum cans and glass and plastic bottles. Plenty of companies were eager to accept the aluminum and glass as raw materials for new products. But because few could figure out what to do with the plastic, much of it wound up buried in landfills(垃圾填埋场). The problem was not limited to New York. Unfortunately, there were too few uses for second-hand plastic.

  Today, one out of five plastic soda bottles is recycled(回收利用)in the United States. The reason for the change is that now there are dozens of companies across the country buying discarded plastic soda bottles and turning them into fence posts, paint brushes, etc.

  Shrinking landfill space, and rising costs for burying and burning rubbish are forcing local governments to look more closely at recycling. In many areas, the East Coast especially, recycling is already the least expensive waste-management option. For every ton of waste recycled, a city avoids paying for its disposal, which, in parts of New York, amounts to saving of more than $100 per ton. Recycling also stimulates the local economy by creating jobs and trims the pollution control and energy costs of industries that make recycled products by giving them a more refined raw material.

  36. What regulation was issued by New York State concerning beverage containers?

  A) Beverage companies should be responsible for collecting and reusing discarded plastic soda bottles.

  B) Throwaways should be collected by the state for recycling.

  C) A fee should be charged on used containers for recycling.

  D) Consumers had to pay for beverage containers and could get their money back on returning them.

  37. The returned plastic bottles in New York used to _______.

  A) end up somewhere underground

  B) be turned into raw materials

  C) have a second-life value

  D) be separated from other rubbish

  38. The key problem in dealing with returned plastic beverage containers is _______.

  A) to sell them at a profitable price

  B) how to turn them into useful things

  C) how to reduce their recycling costs

  D) to lower the prices for used materials

  39. Recycling ahs become the first choice for the disposal of rubbish because _______.

  A) local governments find it easy to manage

  B) recycling ahs great appeal for the jobless

  C) recycling causes little pollution

  D) other methods are more expensive

  40. It can be concluded from the passage that _______

  A) rubbish is a potential remedy for the shortage of raw materials

  B) local governments in the U.S. can expect big profits from recycling

  C) recycling is to be recommended both economically and environmentally

  D) landfills will still be widely used for waste disposal

  Part five Vocabulary and Structure (20 minutes)

  Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  41 It is important that the hotel receptionist _______ that guests are registered correctly.

  A) has made sure B) made sure

  C) must make sure D) make sure

  42 I suggested he should _______ himself to his new conditions.

  A) adapt B) adopt

  C) regulate D) suit

  43 I’ll never forget _______ you for the first time.

  A) to meet B) meeting

  C) to have met D) having to be meeting

  44 Cancellation of the flight _______ many passengers to spend the night at the airport.

  A) resulted B) obliged

  C) demanded D) recommended

  45 That young man still denies _______ the fire behind the store.

  A) start B) to start

  C) having started D) to have started

  46 _______ in a recent science competition, the three students were awarded scholarships totaling $21,000.

  A) Judged the best B) Judging the best

  C) To be judged the best D) Having judged the best

  47 Without proper lessons, you could _______ a lot of bad habits when playing the piano.

  A) keep up B) pick up

  C) draw up D) catch up

  48 Everything we eat and drink contains some salt; we can meet the body’s need for it from natural sources without turning _______ the salt bottle.

  A) up B) to

  C) on D) over

  49 He always did well at school _______ having to do part-time jobs every now and then.

  A) in spite of B) regardless of

  C) on account of D) to case of

  50 _______ receiving financial support from family, community or the government is allowed, it is never admired.

  A) As B) Once

  C) Although D) Lest

  51 All the key words in the article are printed in _______ type so as to attract readers’ attention.

  A) dark B) dense

  C) black D) bold

  52 The basic features of the communication process are identified in one question: Who says _______ through what channel to whom?

  A) how B) when

  C) what D) such

  53 I didn’t _______ to take a taxi but I had to as I was late.

  A) assume B) suppose

  C) mean D) hope

  54 The hours _______ the children spend in their one-way relationship with television people undoubtedly affect their relationships with real-life people.

  A) in which B) on which

  C) when D) that

  55 I’d rather have a room of my own, however small it is, than _______ a room with someone else.

  A) share B) to share

  C) sharing D) to have shared

  56 In Disneyland every year, some 800,000 plants are replaced because Disney refused to _______ signs asking his “guests” not to step on them.

  A) put down B) put out

  C) put up D) put off

  57 _______ difficulties we may come across, we’ll help one another to overcome them.

  A) Wherever B) Whatever

  C) However D) Whenever

  58 So many directors _______, the board meeting had to be put off.

  A) were absent B) been absent

  C) had been absent D) being absent

  59 On New Year’s Eve, New York City holds an outdoor _______ which attracts a crowd of a million or more people.

  A) incident B) event

  C) case D) affair

  60 American football and baseball are becoming known to the British public through televised _______ from the United States.

  A) transfer B) deliveries

  C) transportation D) transmissions

  61 He will surely finished the job on time _______ he’s left to do it in his own way.

  A) in that B) so long as

  C) in case D) as far as

  62 If this kind of fish becomes _______, future generations may never taste it at all.

  A) minimum B) short

  C) seldom D) scarce

  63 The bank is reported in the local newspaper _______ in broad daylight yesterday.

  A) being robbed B) having been robbed

  C) to have been robbed D) robbed

  64 Agriculture was a step in human progress _______ which subsequently there was not anything comparable until our own machine age.

  A) in B) for

  C) to D) from

  65 The same factors push wages and prices u together, the one _______ the other.

  A) emphasizing B) reinforcing

  C) multiplying D) increasing

  66 No one had told Smith about _______ a lecture the following day.

  A) there being B) there be

  C) there would be D) there was

  67 Operations which left patients _______ and in need of long periods of recovery time now leave them feeling relaxed and comfortable.

  A) exhausted B) abandoned

  C) injured D) deserted

  68 I was halfway back to the cottage where my mother lived ___ Susan caught up with me.

  A) when B) while

  C) until D) though

  69 _______ the temperature falling so rapidly, we couldn’t go on with the experiment.

  A) Since B) For

  C) As D) With

  70 The bed has been _______ in the family. It was my great-grandmother’s originally.

  A) handed out B) handed over

  C) handed down D) handed round

  Part IV Cloze (15 minutes)

  Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), C) and D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into the passage. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  For the past two years, I have been working on students’ evaluation of classroom teaching. I have kept a record of informal conversations __71__ some 300 students from at __72__ twenty-one colleges and universities. The students were generally __73__ and direct in their comments __74__ how course work could be better __75__. Most of their remarks were kindly ___76___ — with tolerance rather than bitterness—and frequently were softened by the __77__ that the students were speaking __78__ some, not all, instructors. Nevertheless, __79__ the following suggestions and comments indicate, students feel __80__ with things-as-they-are in the classroom.

  Professors should be __81__ from reading lecture notes. “It makes their __82__ monotonous(单调的).”

  If they are going to read, why not __83__ out copies of the lecture? Then we __84__ need to go to class. Professors should __85__ repeating in lectures material that is in the text-book. “__86__ we’ve read the material, we want to __87__ it or hear it elaborated on, __88__ repeated.” “A lot of students hate to buy a __89__ text that the professor has written __90__ to have his lectures repeat it.”

  71. A) involving B) counting C) covering D) figuring

  72. A) best B) least C) length D) large

  73. A) reserved B) hard-working C) polite D) frank

  74. A) over B) at C) on D) of

  75. A) presented B) submitted C) described D) written

  76. A) received B) addressed C) made D) taken

  77. A) occasion B) truth C) case D) fact

  78. A) on B) about C) at D) with

  79. A) though B) whether C) as D) if

  80. A) dissatisfied B) unsatisfactory C) satisfied D) satisfactory

  81. A) interfered B) interrupted C) discouraged D) disturbed

  82. A) voices B) sounds C) pronunciation D) gestures

  83. A) hold B) leave C) drop D) give

  84. A) couldn’t B) wouldn’t C) mustn’t D) shouldn’t

  85. A) refuse B) prohibit C) prevent D) avoid

  86. A) Once B) Until C) However D) Unless

  87. A) remember B) argue C) discuss D) keep

  88. A) yet B) not C) and D) or

  89. A) desired B) revised C) required D) deserved

  90. A) about B) how C) but D) only

  参考答案

  1. B 2. C 3. B 4. C 5. D 6. A 7. B 8. A 9. D 10. C

  11. D 12. C 13. A 14. D 15. C 16. A 17. B 18. B 19. D 20. A

  21. A 22. C 23. B 24. D 25. C 26. B 27. D 28. D 29. C 30. A

  31. B 32. A 33. C 34. B 35. C 36. D 37. A 38. B 39. D 40. C

  41. D 42. A 43. B 44. B 45. C 46. A 47. B 48. B 49. A 50. C

  51. D 52. C 53. C 54. D 55. A 56. C 57. B 58. D 59. B 60. D

  61. B 62. D 63. C 64. C 65. B 66. A 67. A 68. A 69. D 70. C

  71. A 72. B 73. D 74. C 75. A 76. C 77. D 78. B 79. B 80. A

  81.A 82.D 83. B 84.A 85C 86.B 87.D 88.B 89C 90C


本文关键字: 英语四级 模拟题

为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 大学英语四六级真题解析【2019.06】

    大学英语四六级真题解析【2019.06】

    限报人数:30000人

    课时:2

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前模拟冲刺

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 四六级冲刺抢救班

    四六级冲刺抢救班

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    限报人数:20000人

    课时:2

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-7月31日19:00

    一招告别四六级写译神句式

    四六级写作翻译句式简单老套写不出新意?不存在的!考前急救翻译写作句式,轻松俘获考官芳心!免费领课~

    价格 : ¥1元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>