2019年12月英语四级词汇练习及答案(59)

2019-12-03 10:51:13来源:网络

 新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了英语四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来练习一下吧。

  2019年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(59)

  41.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

  A.beard

  B.attached

  C.granted

  D.kept

  43.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

  A.distinction

  B.equivalent

  C.index

  D.murder

  44.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

  A.harbour

  B.kettle

  C.glimpse

  D.scale

  45.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

  A.peaceful

  B.secure

  C.grateful

  D.companion

  46.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.

  A.generation

  B.helicopter

  C.noticeable

  D.ounce

  47.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.

  A.throat

  B.verse

  C.conductor

  D.operator

  48.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.

  A.storey

  B.valuable

  C.spare

  D.raw

  49.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.

  A.resist

  B.insist

  C.assist

  D.disease

  50.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.

  A. ideal

  B.indirect

  C.absolute

  D.aid

  答案:

  41.C 42.B 43.A 44.C 45.C

  46.A 47.D 48.D 49.C 50.A

  2019年12月英语四级词汇练习及答案汇总

关注新东方在线服务号

回复【四级真题】,获取最新试题答案

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方在线服务号

回复【四级真题】,获取最新试题及答案

更多>>
  • 12月9日-12月12日19:00-20:00

    四六级考前10天抢分预测

    考前最后抢救!道长舅舅齐上阵,最后一周,再抢50分!参与抢分直播送新考季全程班免单券!

    价格 : ¥0元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料