2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(2)

2020-06-30 10:14:35来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案,希望可以为大家带来帮助,预祝大家高分通过大学英语四级考试。  

  2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(汇总)

  1.He drove very fast to _______ that red car.

  A. scatter B. overtake C. site D. sponsor

  2.Slides are sometimes called ________ film.

  A. whistle B. vigorous C. robot D. transparent

  3.Professor Smith _______the most important part in his paper.

  A. omitted B. disputed C. designed D. chased

  4.This knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.

  A. mixed B. alloy C. champion D. grasp

  5.The theory of _______ was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world.

  A. determination B. distribution C. discipline D. evolution

  6.Mr. Green has recently been _______ to director of the president’s office.

  A. pushed B. purchased C. promoted D. promised

  7.We don’t think that his _______ ability has been well developed.

  A. possible B. potential C. underneath D. vital

  8.Our _______ talks promise a good future for our cooperation.

  A. interior B. insurance C. initial D. invisible

  9.The _______ can help people to see very small objects.

  A. metropolitan B. microphone C. microscope D. microwave

  10.Physically we feel comfortable. But _______, we suffer a lot.

  A. psychologically B. moderately C. naturally D. precisely

  答案:1.B 2.D 3.A 4.B 5.D 6.C 7.B 8.C 9.C 10.A

  2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(汇总)

推荐信息:

  2020年6月大学英语四级语法用法辨析汇总

  2020年上半年英语四级考试语法大全目录

  2020年6月大学英语四级语法考点复习盘点

  2020年6月大学英语四级重点语法知识盘点


四六级:如何突破语法长难句-【0元领课】

四六级:如何突破语法长难句

四六级考前30天逆袭攻略-【0元领课】

四六级考前30天逆袭攻略

四六级考前30天备考规划,原价29.9元,限时免费领!

2019年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

历年四六级考试真题汇总压缩包

关注新东方在线服务号回复【四级真题】

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料