2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(3)

2020-07-01 10:09:00来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案,希望可以为大家带来帮助,预祝大家高分通过大学英语四级考试。  

  2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(汇总)

  1.This is a purely _______ problem, not a political one.

  A. additional B. advantage C. announce D. academic

  2.The _______ TOEFL score for entering this program is 600.

  A. less B. sandy C. stain D. minimum

  3.The best example of a paradox is the proverb ‘More _______, less speed’.

  A. haste B. range C. possession D. purse

  4.This company provides a very good _______ service for its products.

  A. maintenance B. merit C. philosophy D. pigeon

  5.There is more _______ in meat than in vegetables.

  A. dam B. protein C. cash D. bloody

  6.Do not _______ in the exam. This will do you no good.

  A. coin B. disaster C. cheat D. resort

  7.Because of the boring _______, we need to take a vacation every year.

  A. routine B. surgery C. rifle D. sake

  8.We need to _______ the purpose of the experiment again.

  A. clarify B. cheek C. claim D. clap

  9.I _______ great success for my study in this university.

  A. disgust B. proceed C. pioneer D. anticipate

  10.From the _______ from this examination, we know it is too easy for the students.

  A. feedback B. frost C. outline D. overlook

  答案:1.D 2.D 3.A 4.A 5.B 6.C 7.A 8.A 9.D 10.A

  2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(汇总)

推荐信息:

  2020年6月大学英语四级语法用法辨析汇总

  2020年上半年英语四级考试语法大全目录

  2020年6月大学英语四级语法考点复习盘点

  2020年6月大学英语四级重点语法知识盘点


1周零基础拆解四六级长难句-【0元领课】

1周零基础拆解四六级长难句

四六级:如何突破语法长难句-【0元领课】

四六级:如何突破语法长难句

2020年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

2020年7月英语四级试题答案

关注四六级小助手回复【四级真题】获取

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料