2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析(16)

2020-07-10 12:19:00来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析,希望可以为大家带来帮助,预祝大家高分通过大学英语四级考试。  

  2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析(汇总)

四六级考前估分,测测你真实的水平!回复【估分

  151. This kind of medicine has the power to _______poison.

  A. splash B. resist C. adopt D. occupy

  152. He is easily _______ so I do not like to talk with him.

  A. defended B. afforded C. created D. offended

  153.I am _______ to believe that he won't come back to see his wife again.

  A. inclined B. puzzled C. accompanied D. performed

  154.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.

  A. sunk B. sighed C. sought D. sealed

  155.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government's pressure at last.

  A. expressed B. yielded C. decreased D. approved

  156.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.

  A. cliff B. still C. stiff D. stick

  157.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.

  A. slip B. pack C. gain D. solve

  158.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.

  A. genuine B. generous C. genius D. gentle

  159.If you use _______, you can get a higher quality picture.

  A. wax B. shame C. goose D. slides

  160.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.

  A. frightens B. differs C. displays D. governs

  解析:

  151.B

  152.D

  153.A

  154.D

  155.B

  156.C

  157.D

  158.A

  159.D

  160.D

  2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析(汇总)

推荐信息:

  2020年6月大学英语四级语法用法辨析汇总

  2020年上半年英语四级考试语法大全目录

  2020年6月大学英语四级语法考点复习盘点

  2020年6月大学英语四级重点语法知识盘点



【0元领课】10天刷完四六级高频词

10天刷完四六级高频词

2.【全程班】:大学英语四级寒假全程班

1周零基础拆解四六级长难句

2020年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

2020年9月英语四级试题答案

关注四六级小助手回复【四级真题】获取

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料