2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析(15)

2020-07-10 11:27:00来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析,希望可以为大家带来帮助,预祝大家高分通过大学英语四级考试。  

  2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析(汇总)

四六级考前估分,测测你真实的水平!回复【估分

  141.Students with _______ problems may apply for student loans.

  A. economic B. financial C. male D. economical

  142.Both sugar and salt can ______in water.

  A. desert B. absorb C. dissolve D. involve

  143.I have not heard anything from him since his _______.

  A. departure B. fault C. foundation D. accentuate

  144.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

  A. conduct B. stoop C. commit D. sweat

  145.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

  A. connected B. sustained C. associated D. suspended

  146.This morning in the class, our teacher lost his _______ at last because he could not stand any more.

  A. temper B. terror C. verse D. contain

  147.It is not ---_______ for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research.

  A. continuous B. difficult C. convenient D. sufficient

  148.When traveling alone in the mountains, you'd better take a _______ with you in case you get lost.

  A. compass B. compress C. compose D. campus

  149.As a teacher, you should not _______ the students from asking questions in class.

  A. ruin B. restrain C. import D. impose

  150.If you have any problems during your study here, please do not _______ to call me for help

  A. hesitate B. despair C. urge D. request

  解析:

  141.B

  142.C

  143.A

  144.C

  145.D

  146.A

  147.C

  148.A

  149.B

  150.A

  2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析(汇总)

推荐信息:

  2020年6月大学英语四级语法用法辨析汇总

  2020年上半年英语四级考试语法大全目录

  2020年6月大学英语四级语法考点复习盘点

  2020年6月大学英语四级重点语法知识盘点

【0元领课】10天刷完四六级高频词

10天刷完四六级高频词

2.【全程班】:大学英语四级寒假全程班

1周零基础拆解四六级长难句

2020年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

2020年9月英语四级试题答案

关注四六级小助手回复【四级真题】获取

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料