2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(13)

2021-05-15 14:35:00来源:网络

  2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(汇总)

  1.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

  A.favourite

  B.original

  C.sufficient

  D.expert

  2.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

  A.quaarel

  B.symbol

  C.automobile

  D.farewell

  3.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

  A.protest

  B.punishment

  C.protection

  D.project

  4.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

  A.desirable

  B.doubtful

  C.good

  D.wanted

  5.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

  A.emerge

  B.output

  C.starve

  D.tend

  6.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

  A.terminal

  B.temporary

  C.regular

  D.chamber

  7.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

  A.render

  B.trust

  C.receipt

  D.tale

  8.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

  A. insure

  B.purse

  C.purchase

  D.pursue

  9.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

  A. implication

  B.reference

  C.sample

  D.saucer

  10.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

  A.trailed

  B.varied

  C.twisted

  D.wicked

  答案:

  1.D 2.D 3.D 4.A 5.A

  6.B 7.C 8.D 9.B 10.C

  2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(汇总)


大学英语四级暑假全程班

大学英语四级暑假全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级考后解析

文本+答案【完整版】

更多>>
  • 开课时间:6月4日

    四级写译考前急救营

    5小时写作带练,2小时写译点睛=7小时考前急救,带你摆脱写译困境!

    拼团 : ¥1元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多>>
更多资料