2021年6月英语四级语法冲刺模拟题(41)

2021-06-10 10:16:00来源:网络

  2021年6月英语四级语法冲刺模拟题(汇总)

  TEST 7

  1. This rock has to be _______ in order to build a road.

  A. blasted B.explored C.hired D.maintained

  2. He did not go to the party last night, which _______ her feelings deeply.

  A. wounded B.injured C.hurt D.injury

  3.When they returned to the river, they found that the boat had _______ away.

  A.framed B.frosted C.frowned D.floated

  4.If you need further information, please _______ our office.

  A.constant B.construct C.contact D.contain

  5.During the war, many soldiers were killed not by _______, but by disease.

  A.bulledts B.devil C.bible D.depth

  6.We watched the ship until it became only a _______ in the distance.

  A. point B.jar C.stove D.dot

  7.The English proverb '_______ the rod and spoil the child' means that if you deep from punishing the child, you will spoil its character.

  A. rule B.rug C.clap D.spare

  8.The _______ was only sentenced to pay a fine of $10,000.

  A. worm B.trial C.tube D.criminal

  9.Higher education in China is free but the _______ for entrance is strong.

  A. comparison B.consequence C.competition D.crawl

  10.The light is too _______ for me to read. I can not stand any more.

  A. rid B.ripe C.soup D.dim

  解析:

  1.A 2.C 3.D 4.C 5.A 6.D 7.D 8.D 9.C 10.D

  2021年6月英语四级语法冲刺模拟题(汇总)




大学英语四级暑假全程班

大学英语四级暑假全程班

本文关键字: 英语四级语法

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级考后解析

文本+答案【完整版】

更多>>
  • 开课时间:6月4日

    四级写译考前急救营

    5小时写作带练,2小时写译点睛=7小时考前急救,带你摆脱写译困境!

    拼团 : ¥1元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多>>
更多资料