2021年6月英语四级语法冲刺模拟题(42)

2021-06-10 10:16:00来源:网络

  2021年6月英语四级语法冲刺模拟题(汇总)

  TEST 7

  11.The water _______ from the tap and damaged all the books in my study.

  A. sprayed B.puzzled C.inclined D.exported

  12.In the United States, Congress makes the laws and the President _______ them.

  A. orders B.conquers C.executes D.hedges

  13.She is too _______ to answer questions in the class.

  A. eagle B.cough C.eager D.couch

  14.We enjoy seeing the glorious _______ of the rising sun.

  A. beams B.beans C.beef D.beer

  15.In the _______ English reading course, the students have to read a lot.

  A. extensive B.mechanical C.mercury D.opera

  16.He gave up his study in college in _______.

  A. bundle B.butcher C.ash D.despair

  17.Several people _______ the car accident.

  A. witnessed B.proved C.swallowed D.drugged

  18.They will _______ the project with the necessary funds.

  A. refer B.relate C.furnace D.furnish

  19.I took it for _______ that you wouldn't come here again.

  A. grand B.tame C.granted D.thumb

  20.He was sent to London on a special _______.

  A. missing B.missile C.mission D.mistress

  解析:

  11.A 12.C 13.C 14.A 15.A 16.D 17.A 18.D 19.C 20.C

  2021年6月英语四级语法冲刺模拟题(汇总)




大学英语四级暑假全程班

大学英语四级暑假全程班

本文关键字: 英语四级语法

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级考后解析

文本+答案【完整版】

更多>>
  • 开课时间:6月4日

    四级写译考前急救营

    5小时写作带练,2小时写译点睛=7小时考前急救,带你摆脱写译困境!

    拼团 : ¥1元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多>>
更多资料