2021年6月英语四级语法冲刺模拟题(43)

2021-06-10 10:16:00来源:网络

  2021年6月英语四级语法冲刺模拟题(汇总)

  TEST 7

  21.This light shelf is strong enough to _______ all the books here.

  A. wipe B.wax C.survey D.sustain

  22.The _______ Court is the highest court in the United States.

  A. Vital B.Thunder C.Reverse D.Supreme

  23.Our university has an international student exchange _______ with the University of Wyoming in the United States.

  A. procession B.provision C.profession D.program

  24.He ________ of me the best way to go.

  A. investigated B.inquired C.frightened D.resorted

  25.Mr. White tried to _______ this job through the influencee of his father.

  A. harness B.fetch C.curse D.obtain

  26.The police dog finally found the _______ of the prisoners of war.

  A. steep B.resolution C.porter D.trail

  27.As the only _______ in the small village, he not only fixed the furniture but also made furniture for the villagers.

  A. symbol B.source C.pan D.carpenter

  28.A big crowd gathered around the bus, almost _______ the traffic.

  A. affecting B.blocking C.creating D.mating

  29.As far as I see, this book has its own _______.

  A. merit B.signal C.visible D.swift

  30.This tree is too _______ to be planted in this area.

  A. tremendous B.vigorous C.shy D.tender

  解析:

  21.D 22.D 23.D 24.B 25.D 26.D 27.D 28.B 29.A 30.D

  2021年6月英语四级语法冲刺模拟题(汇总)




大学英语四级暑假全程班

大学英语四级暑假全程班

本文关键字: 英语四级语法

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级考后解析

文本+答案【完整版】

更多>>
  • 开课时间:6月4日

    四级写译考前急救营

    5小时写作带练,2小时写译点睛=7小时考前急救,带你摆脱写译困境!

    拼团 : ¥1元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多>>
更多资料