2021年12月英语四级词汇练习及答案解析(3)

2021-10-25 16:42:05来源:网络

  2021年12月英语四级词汇练习及答案解析汇总

  1.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

  A.function

  B.fundamental

  C.funeral

  D.funds

四六级英语能力测评:测试+出分+解析

四六级英语能力测评:测试+出分+解析

  2.Who is the patient being _______ on?

  A.painted

  B.operated

  C.tied

  D.fetched

  3.Mary is _______ of music but I am not.

  A.pause

  B.adventure

  C.grammatical

  D.fond

  4.This man has been proved _______ of murder.

  A.guilty

  B.spoil

  C.flash

  D.curious

  5.The international situation is very _______ in the Middle East.

  A.delicious

  B.perfect

  C.delicate

  D.percent

  6.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

  A.recognized

  B.extended

  C.persuaded

  D.unexpected

  7.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

  A.grant

  B.estimate

  C.council

  D.check

  8.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

  A.overlooked

  B.ignored

  C.noticed

  D.outlined

  9.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

  A.tidy

  B.sincere

  C.worship

  D.merry

  10.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

  A.menu

  B.spoon

  C.loan

  D.bond

  答案:

  1.D 2.B 3.D 4.A 5.C

  6.C 7.B 8.A 9.B 10.C

  1.English has become a communication _______ for people from different countries.

  A.merit

  B.stream

  C.enjoyment

  D.medium

  2.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.

  A.shed

  B.tempted

  C.reserved

  D.devoted

  3.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.

  A.disappointed

  B.deserted

  C.clarified

  D.opposed

  4.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.

  A.an origin

  B.a detail

  C.an example

  D.an outline

  5.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .

  A.chapter

  B.ceremony

  C.chamber

  D challenge

  6.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.

  A.stain

  B.stable

  C.peaceful

  D.pink

  7.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.

  A.performance

  B.policy

  C.smart

  D.statement

  8.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.

  A. Alike

  B.Folk

  C.Twin

  D.Former

  9.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.

  A.fuel

  B.frown

  C.fulfill

  D.frost

  10.Please do not _______ when somebody else is talking.

  A. intend

  B.interpret

  C.interupt

  D.invest

  答案:

  1.D 2.A 3.A 4.D 5.D

  6.B 7.A 8.C 9.C 10.C

  2021年12月英语四级词汇练习及答案解析汇总





大学英语四级秋季全程班

大学英语四级秋季全程班

本文关键字: 英语四级词汇

2021年12月四六级考前冲分备考资料

关注四六级小助手 备考福利定期放送

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料