2022年12月大学英语四级选择模拟题(9)

2022-06-30 08:42:00来源:网络

  报考2022年12月大学英语四级考试的同学们,已经开始进入了备考时段,为帮大家高效备战,新东方在线小编精心为大家整理了2022年12月大学英语四级选择模拟题(9),希望能够帮助大家,欢迎大家测试!

  2022年12月大学英语四级选择模拟题(9)

  41.This is an _______ that will not be easily forgotten.

  A.impact

  B.academic

  C.insult

  D.alternative

  42.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here.

  A. engage

  B.comfort

  C.execute

  D.forgive

  43.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them.

  A.harbour

  B.function

  C.definite

  D.essential

  44.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts.

  A.fountain

  B.fix

  C.tight

  D.fasten

  45.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work.

  A.owing

  B.device

  C.tired

  D.extra

  46.My throat is _______. I cannot speak any more.

  A.sore

  B.purchase

  C.glow

  D.faint

  47.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.

  A.transferred

  B.transformed

  C.transmitted

  D.transported

  48.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope.

  A.case

  B.double

  C.enclose

  D.nonsense

  49.Many English words are _______ from Latin.

  A.displayed

  B.spread

  C.lost

  D.derived

  50.I feel _______ to say that I can not believe what he said.

  A.wanted

  B.observed

  C.obliged

  D.wandered

  答案:

  41.C 42.D 43.D 44.D 45.D

  46.A 47.A 48.C 49.D 50.D

  以上就是关于“2022年12月大学英语四级选择模拟题(9)”的内容,更多英语四级模拟试题精彩内容,请持续关注新东方在线频道!


英语四级无忧计划立减1000元

本文关键字: 英语四级模拟试题

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料