2010年12月四六级考试语法提高练习(31)

2010-08-03 00:00:00来源:网络


1.His proposal is _______ to all of us and you do not need to tell us more about it.

A. apparent B. appearing C. approaching D. apart

2.This mountain range has many high _______ and fertile valleys.

A. peaks B. hills C. phases D. pink

3.He gave us a good _______ of his experience.

A. demonstration B. frequency C. description D. instruction

4.You have your choice of three _______ of ice cream.

A. varieties B. tops C. respects D. decks

5.This sick man was _______ in a blanket.

A. input B. issued C. ensured D. wrapped

6.This is the military ________. Nobody is allowed to get in without permission.

A. bond B. zone C. butter D. zoo

7.Rock music usually _______ the young people in most countries.

A. applies to B. appeals to C. amazes D. actress

8.Would he have seen you if you hadn’t _______ to him?

A. intended B. waved C. expressed D. debt

9.Everyone _______ the right to his own opinion.

A. imitates B. requests C. deserves D. outlines

10. I’m worried about the appearance of the floor. I need to _______ it.

A. clean B. fix C. wax D. oven

1.A 2.A 3.C 4.A 5.D 6.B 7.B 8.B 9.C 10.C

最后冲刺

2010年四六级备考手册:听力篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:阅读篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:写作篇(更新中…)

考前必备

四级写作高分工具:新概念3常见词汇句法

名师指导6月六级最后冲刺备考方法

四六级名师传授绝技:5个词拿下快速阅读

2010年6月六级听力考试场景词汇精要

六级听力长对话短期突破:从真题入手

2010年6月四六级考试真题答案点评
2010年6月四六级考试真题答案点评汇总

\

四级历年真题(2001-2009)


六级历年真题(2001-2009)

新东方英语四级优惠好课↓↓↓

【不过退费】四级考前冲刺班
61课时
¥119
英语四级基础夯实班
130课时
¥199
【6月考试】四六级考前水平测试
8课时
¥0
四级写译冲分必杀技
2课时
¥0
【免费送】四级考前急救大礼包
3课时
¥0
2天搞定四级真题高频词汇
2课时
¥9.9
3天摆脱四级听力“小聋瞎”
3课时
¥0

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字:

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料