2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析(14)

2020-07-10 11:27:00来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析,希望可以为大家带来帮助,预祝大家高分通过大学英语四级考试。  

  2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析(汇总)

四六级考前估分,测测你真实的水平!回复【估分

  131.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

  A. discouraged B. observed C. obeyed D. obtained

  132.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

  A. detective B. president C. manager D. director

  133.We won't allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

  A. devote B. district C. interfere D. wander

  134.We can not _______ all the magazines together.

  A. route B. draw C. thread D. bind

  135.What he said in the meeting _______ everybody present.

  A. disgusted B. dismissed C. disposed D. eliminated

  136.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate B. declare C. solve D. starve

  137.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded B. overcome C. inclined D. displayed

  138.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply B. charm C. ignore D. forbid

  139.Carelessness made him fall in his job _______.

  A. interview B. intention C. stomach D. stocking

  140.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

  A. decrease B. create C. define D. delight

  解析:

  131.A

  132.D

  133.C

  134.D

  135.A

  136.D

  137.A

  138.D

  139.A

  140.C

  2020年上半年英语四级语法词汇练习及答案解析(汇总)

推荐信息:

  2020年6月大学英语四级语法用法辨析汇总

  2020年上半年英语四级考试语法大全目录

  2020年6月大学英语四级语法考点复习盘点

  2020年6月大学英语四级重点语法知识盘点

【0元领课】10天刷完四六级高频词

10天刷完四六级高频词

2.【全程班】:大学英语四级寒假全程班

1周零基础拆解四六级长难句

2020年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

2020年9月英语四级试题答案

关注四六级小助手回复【四级真题】获取

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料