2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(17)

2021-05-15 14:35:00来源:网络

  2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(汇总)

  1.This university has _______ a great deal since our last visit.

  A.appeared

  B.altered

  C.approached

  D.admired

  2.She is narrow minded and always _______ what other people have.

  A. jealous

  B.owes

  C.misses

  D.envies

  3.When he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

  A.grape

  B.grey

  C.grip

  D.grave

  4.Mary has never been _______ a ship.

  A.abroad

  B.aboard

  C.above

  D.absorb

  5.The modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

  A. levels

  B.stories

  C.layers

  D.formations

  6.The thief was _______ by the police at the railway station.

  A.carpet

  B.mined

  C.captured

  D.mounted

  7.In fact, there is no _______ liberty in any country.

  A.adequate

  B.absolute

  C.private

  D.practical

  8.There is too much noise outside. I can not _______my attention on my work.

  A.connect

  B.flat

  C.fill

  D.concentrate

  9.While studying at U.C.L.A.,Mr.Wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

  A.encountered

  B.whispered

  C.swung

  D.maid

  10.The _______ production of engines in our factory has doubled this year.

  A.manual

  B.annual

  C.amount

  D.alike

  答案:

  1.B 2.D 3.C 4.B 5.C

  6.C 7.B 8.D 9.A 10.B

  2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(汇总)


大学英语四级暑假全程班

大学英语四级暑假全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级考后解析

文本+答案【完整版】

更多>>
  • 开课时间:6月4日

    四级写译考前急救营

    5小时写作带练,2小时写译点睛=7小时考前急救,带你摆脱写译困境!

    拼团 : ¥1元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多>>
更多资料