2021年12月英语四级词汇练习及答案(1)

2021-08-23 11:05:45来源:网络

  2021年12月英语四级词汇练习及答案(汇总)

  1.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A. distributed

  B.packed

  C.prayed

  D.undertook

  2.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A. domestic

  B.strain

  C.purchase

  D.murder

  3.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A. measure

  B.maintain

  C.shelter

  D.reply

  4.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

  A. resolved

  B.resorted

  C.requested

  D.reserved

  5.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

  A. research

  B.rescue

  C.vessel

  D.vast

  6.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn

  B.vanished

  C.found

  D.hung

  7.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

  A. counting

  B.stripping

  C.elaborating

  D.casting

  8.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A. guard

  B.accomplish

  C.roar

  D.endure

  9.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

  A. favorite

  B.available

  C.convenient

  D.average

  10.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

  A. exhausted

  B.mounted

  C.wrapped

  D.restored

  答案:

  1.A 2.A 3.B 4.A 5.B

  6.B 7.C 8.D 9.B 10.A

  1.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

  A. discouraged

  B.observed

  C.obeyed

  D.obtained

  2.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

  A. detective

  B.president

  C.manager

  D.director

  3.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

  A. devote

  B.district

  C.interfere

  D.wander

  4.We can not _______ all the magazines together.

  A. route

  B.draw

  C.thread

  D.bind

  5.What he said in the meeting _______ everybody present.

  A. disgusted

  B.dismissed

  C.disposed

  D.eliminated

  6.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate

  B.declare

  C.solve

  D.starve

  7.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded

  B.overcome

  C.inclined

  D.displayed

  8.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply

  B.charm

  C.ignore

  D.forbid

  9.Carelessness made him fall in his job _______.

  A.interview

  B.intention

  C.stomach

  D.stocking

  10.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

  A. decrease

  B.create

  C.define

  D.delight

  答案:

  1.A 2.D 3.C 4.D 5.A

  6.D 7.A 8.D 9.A 10.C

  2021年12月英语四级词汇练习及答案(汇总)

大学英语四级秋季全程班

大学英语四级秋季全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
  • 开课时间:10月

    四六级考前60天冲刺计划

    报名即送:6月新考题+70套历年试题+6大干货资料包!5阶复习,一站式扫清备考障碍!

    价格 : ¥0元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料