2024年12月大学英语四级词汇练习及答案(25)

2024-07-10 08:18:00来源:网络

  英语四级考试要求考生具备广泛的词汇积累和运用能力,建立强大的词汇基础至关重要。新东方在线英语四级词汇频道提供“2024年12月大学英语四级词汇练习及答案(25)”,助力考生取得更好成绩。

  2024年12月大学英语四级词汇练习及答案(25)

  1.When heated, water changes into _______.

  A.solid B.vapour C.liquid D.air

  2.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.

  A.exceed B.exclaim C.excess D.extend

  3.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.

  A.factor B.false C.evident D.elastic

  4.He _______ his father in appearance but not in height.

  A.repeats B.looks C.resembles D.likes

  5.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.

  A.ranked B.recorded C.stocked D.stripped

  6.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.

  A.surrounding B.foregoing C.swaying D.frowning

  7.This is a poem about _______ life in the American West.

  A.bay B.chamber C.frank D.dozen

  8.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.

  A.filter B.fold C.partial D.commercial

  9.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.

  A.worship B.vain C.reveal D.associate

  10.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

  A.beard B.attached C.granted D.kept

  11.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

  A.distinction B.equivalent C.index D.murder

  12.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

  A.harbour B.kettle C.glimpse D.scale

  13.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

  A.peaceful B.secure C.grateful D.companion

  参考答案:1.B 2.A 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A 8.D 9.D 10.C 11.A 12.C 13.C

  以上就是“2024年12月大学英语四级词汇练习及答案(25)”,希望可以给大家在学习的时候带来帮助。



英语四级无忧计划立减1000元

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料