2021年12月英语四级听力试题模考试卷(8)

2021-12-12 10:45:00来源:网络

  2021年12月英语四级听力试题模考试卷(8)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear two long conversations. At the end of each conversation, you will hear four questions. Both the conversation and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer sheet 1 with a single line through the centre.

  Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.

  1. A) He really likes listen to folk music.

  B) He has read lots of news about music.

  C) He is an employee in the music industry.

  D) He wants to be an expert of popular music.

  2. A) It is varying significantly.

  B) It is booming in recent days.

  C) Its growth confronts with difficulties.

  D) It gains popularity among youngsters..

  3. A) By going to concerts.

  B) By paid subscription.

  C) By purchasing music CDs.

  D) By downloading illegally.

  4. A) They can make non-famous singers have chance to be known to all.

  B) They are beneficial to both famous musicians and ordinary people.

  C) They should get great support from the public.

  D) They should be seriously punished by related laws.

  Questions 5 to 8 are based on the conversation you have just heard.

  5. A) Diligence.

  B) Innovation.

  C) Inclusion.

  D) Self-doubt.

  6. A) It is a consolation prize for those less talented.

  B) It is a source of success or achievements.

  C) It can bring us a mass of unexpected wealth.

  D) It can stimulate individuals’ potential..

  7. A) In old age.

  B) In youth.

  C) During holidays.

  D) During working period.

  8. A) Come up with a theme.

  B) Do fashion research.

  C) Interact with team members.

  D) Know the need of consumers.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear two passages. At the end of each passage, you will hear three or four questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

  Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.

  9. A) Beautifying a man’s external image.

  B) Enhancing a man’s social connections.

  C) Contributing to a man’s success in career.

  D) Weakening the pain of the jaw hit by a fist.

  10. A) Beauty.

  B) Manhood.

  C) Strength.

  D) Bravery.

  11. A) A decoration for attracting female attention.

  B) A critical part for fighting against diseases.

  C) A major factor to be a handsome man.

  D) A symbol of an intelligent individual.

  Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.

  12. A) The destruction of Australia’s coasts.

  B) The discovery of underwater rivers.

  C) The material in the shallow ocean.

  D) The seafood in the deep water bay.

  13. A) Evaporation.

  B) Earthquake.

  C) Drought.

  D) Rainfall.

  14. A) During the fall and winter months.

  B) Between late spring and hot summer.

  C) In time of ocean at high tides.

  D) After a heavy wind and rain.

  15. A) The Australian ocean boasts the largest number of fishes.

  B) The hidden rivers could withstand strong winds and high tides.

  C) Streams could be critical for moving material to the ocean.

  D) Shallow waters are rich in nutrients for ocean animals to feed.

  Section C

  Directions: In this section, you will hear three recordings of lectures or talks followed by three or four questions. The recordings will be played only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

  Questions 16 to 18 are based on the recording you have just heard.

  16. A) Women’s education level had nothing to do with divorce rates.

  B) The marital pay gap played an important role in divorce rates.

  C) A poor communication between couples contributed to higher divorce rates.

  D) Women’s higher education is no longer the reason for higher divorce rates.

  17. A) Women’s status had little influence on men’s gender identity.

  B) Women were not primarily responsible for making money.

  C) Women occupied a higher position than men in the family.

  D) Women were bored with doing housework all the time.

  18. A) Men are usually more highly-educated than women.

  B) Women spent much more time in education than men.

  C) Harmonious marital relationship helps get more income.

  D) Well-educated couples are more likely to lead a happy life.

  Questions 19 to 21 are based on the recording you have just heard.

  19. A) They are more inclined to do intense exercise.

  B) They will be faced with more work pressure.

  C) They got less income in their early thirties.

  D) They will be more optimistic than others.

  20. A) Lack of persistence.

  B) No confidence

  C) Bad temper.

  D) Mental disorder.

  21. A) Self-distrust.

  B) Aimlessness.

  C) Physical attack.

  D) Poor education.

  Questions 22 to 25 are based on the recording you have just heard.

  22. A) They fail to follow the safety advice to use rear-facing car seats for their kids.

  B) They are accustomed to keeping children’s car seats in a rear-facing position.

  C) They are reluctant to use safety seats for their children until age two.

  D) They employed the latest technology in the child’s safety car seats.

  23. A) They can communicate with their children better.

  B) They prefer to seeing the faces of their children.

  C) They think seating in forward-facing seat is safer.

  D) They are concerned about the child’s mental health.

  24. A) Parents prefer to follow the guidelines to raise their children.

  B) An increasing number of parents can afford to baby walkers.

  C) Much more parents like to take their children to have self-driving trips.

  D) Less parents turned babies to face forward before their specific ages.

  25. A) Natural disasters.

  B) Car accidents.

  C) Mental illnesses.

  D) Physical diseases.

  答案<<<

  Section A

  1. B 2. A 3. D 4. A 5. D 6. A 7. B 8. A

  Section B

  9. D 10. B 11. A 12. B 13. A 14. A 15. B

  Section C

  16. D 17. A 18. B 19. C 20. A 21. C 22. A 23. B 24. D 25. B


新东方英语四级优惠好课↓↓↓

【不过退费】四级考前冲刺班
61课时
¥119
英语四级基础夯实班
130课时
¥199
【6月考试】四六级考前水平测试
8课时
¥0
四级写译冲分必杀技
2课时
¥0
【免费送】四级考前急救大礼包
3课时
¥0
2天搞定四级真题高频词汇
2课时
¥9.9
3天摆脱四级听力“小聋瞎”
3课时
¥0

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字: 英语四级模拟试题

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料